A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

23 листопада відбудеться одинадцяте засідання Бориспільської районної ради

Дата: 12.11.2021 17:02
Кількість переглядів: 606

Відповідно до розпорядження голови Бориспільської районної ради Антона Мотрича, у вівторок 23 листопада 2021 року відбудеться чергове одинадцяте засідання депутатів Бориспільської районної ради VIII скликання. Сесія проходитиме з дотриманням усіх протиепідеміологічних заходів, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 09.12.2020 року (зі змінами).

 

На розгляд депутатів будуть винесені наступні питання:

1) Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2021 року.

2) Про внесення змін до рішення районної ради від 24.12.2020 р. № 47-03-VIІІ «Про районний бюджет Бориспільського району на 2021 рік».

3) Про затвердження районної Програми забезпечення Бориспільською районною державною адміністрацією виконання повноважень виконавчої влади та реалізації делегованих Бориспільською районною радою повноважень щодо забезпечення державної політики в бюджетній і соціальній сферах та забезпечення виконання заходів «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Бориспільського району на 2021 рік» (у новій редакції).

4) Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів Бориспільською районною державною адміністрацією Київської області на 2021-2022 роки.

5) Про внесення змін до рішення Бориспільської районної ради Київської області від 29.10.2019 р. №488-33-VІІ «Про затвердження списку присяжних Бориспільського міськрайонного суду Київської області» (зі змінами).

6) Про погодження на списання основних засобів та малоцінних необоротних матеріальних активів деяких Комунальних підприємств Бориспільської районної ради.

7) Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Пристроми Студениківської сільської об’єднаної територіальної громади Бориспільського району Київської області.

8) Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів села Гланишів та села Довга Гребля Гланишівської сільської ради Переяслав-Хмельницького району Київської області.

9) Про розгляд Проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Києва.

10) Про внесення змін до рішення Бориспільської районної ради від 23.06.2021 р. №114-08-VIІІ «Про затвердження районної програми «Розвиток лісового фонду Бориспільського району Київської області на 2021 рік».

11) Про внесення змін до рішення Бориспільської районної ради від 17.12.2020 р. №24-02-VIІІ «Про затвердження Регламенту роботи Бориспільської районної ради VIII скликання».

12) Про внесення змін до рішення Бориспільської районної ради від 08.12.2020 №07-01-VIІІ «Про затвердження персонального складу постійних комісій Бориспільської районної ради VIII скликання» (зі змінами).

13) Про звернення Бориспільської районної ради Київської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я.

14) Про звернення Бориспільської районної ради Київської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості грубого наступу на фінансову спроможність місцевого самоврядування.

15) Про звернення Бориспільської районної ради Київської області до Верховної Ради України, Президента України, Генерального прокурора України щодо фактів, оприлюднених міжнародними журналістами.

16) Про дострокове припинення повноважень депутата Бориспільської районної ради Київської області VIII скликання Сіренка Олександра Олександровича.

17) Різне.

Пленарне засідання відбудеться в сесійній залі Бориспільської районної ради (м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 74, третій поверх). Початок об 11 годині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано