A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Важливі питання розвитку туристичної галузі розглянуто під час засідання постійної комісії Бориспільської районної ради

Дата: 10.03.2021 16:22
Кількість переглядів: 577

10 березня 2021 року у Бориспільській районній раді відбулось засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, спорту та туризму.

У засіданні взяв участь заступник голови Бориспільської райради Іван Недогибченко.

 

Присутні розглянули широкий спектр актуальних питань, що стосується перспективи розвитку туристичної галузі у Бориспільському районі.

Зокрема, історик, засновник всеукраїнського проекту «Скіфський Воїн» Сергій Червінський акцентував увагу на важливості знань та збереження культурної спадщини, а також на можливості реалізації ініціатив «Скіфського воїна» на території району.

Члени комісії також заслухали керівника Бориспільського міського центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Тетяну Рахубу і члена постійної комісії Бориспільської міської ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту, у справах релігії, соціального захисту населення та охорони здоров’я Анастасію Гаспарян щодо їх бачення розвитку зазначеної сфери. Було озвучено й проблемні питання. 

 

Крім того, член комісії Владислав Томін наголосив на необхідності організації зустрічей з керівниками туристичних об’єктів Бориспільського району.

У свою чергу, запрошена на засідання, громадська активістка Світлана Грицай звернулась до комісії з питанням щодо збереження Сулимівського парку та  включення його до списку туристичних об’єктів Бориспільського району.

На завершення роботи голова робочої групи по вивченню і підготовці питання «Перспективи розвитку туристичної галузі на Бориспільщині» Юрій Бобровнік інформував комісію, що до 19 березня 2021 року об’єднані територіальні громади Бориспільського району мають визначитись у своєму бажанні участі у роботі комунального закладу, що планують створити для координації та розвитку туризму у Бориспільському районі.

 

За результатами розгляду вищезазначених питань, члени комісії ухвалили відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано