A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Микола Недождій – старий-новий голова районної організації ветеранів

Дата: 06.11.2019 14:02
Кількість переглядів: 380

Днями відбулася звітно-виборча конференція Бориспільської районної організації ветеранів України. В її роботі взяли участь заступник голови районної ради Іван Недогибченко, радник голови райради Ольга Малишевська, голови первинних ветеранських організацій району. На порядку денному: звіт про роботу районної організації ветеранів з 2015-го по 2019 рік; звіт контрольно-ревізійної комісії; вибори голови, заступника та секретаря організації; вибори контрольно-ревізійної комісії; вибори делегатів на  обласну конференцію ветеранів. Делегати обговорили найбільш гострі теми, серед яких – активізація роботи первинних організацій, піклування про одиноких ветеранів, національно-патріотичне виховання молоді, підтримка в належному стані пам’ятників та меморіалів загиблих воїнів.

Голова районної організації ветеранів Микола Недождій підбив підсумки роботи за 2015-2018 роки, наголосивши на тісній співпраці з первинними організаціями та районною владою. Очільник ветеранів району зупинився на найболючіших питаннях сьогодення – тарифах, пенсіях, зарплатах, цінах на продукти та медикаменти. Також він наголосив, що на рівні району для підтримання ветеранів діють комплексні цільові програми «Турбота» та «Соціальне партнерство».

Іван Недогибченко, у свою чергу, підкреслив, що соціальний захист ветеранів війни є одним із головних пріоритетів у роботі районної влади, тому і надалі спрямовуватимуться зусилля, аби ветерани почувалися захищеними, відчували підтримку громади. Він подякував районній організації ветеранів за злагоджену роботу.Акцентував увагу на тому, що ми живемо  час реформ: реформи в освіті, медицині, державному управління: «На часі – децентралізація. Нинішні сільські ради мають об’єднатися і утворити громади. Людей хвилює майбутнє: що з цього буде. На теренах України вже створено більше 800 об’єднаних територіальних громад. У нашому районі поки що адміністративний устрій залишився той, який був протягом останніх 90 років. Але процес децентралізації незворотній. Тому треба налаштувати себе, що всі ми будемо в громадах. В яких громадах? Час покаже. Адже на рівні держави немає цілісного підходу формування територіальної громади. Та давайте все ж таки будемо оптимістами і оті запевняння, які звучать з вуст високопосадовців нашої країни, що життя покращиться, стануть реальністю».

Своїми думками ділилися голови сільських ветеранських організацій: Володимир Бороденко з Вишеньок, Любов Ярошенко з Гнідина, голова районної спілки ветеранів Афганістану Василь Шараєвський, Микола Фененко із Старого. 

Л. Ярошенко запропонувала на обласній конференції розглянули її пропозицію: День людей похилого віку змінити на День людей поважного віку. Л. Ярошенко велика рукодільниця, тож подарувала Миколі Недождію ляльку-мотанку «Благополучницю», яка символізує добробут і злагоду в нашій спільній родині – Бориспільщині.

Делегати конференції визнали роботу очільника ветеранів задовільною. Головою районної організації ветеранів знову обрано Миколу Недождія. Він же представлятиме  районну організацію на обласній звітно-виборчій конференції ветеранів.

Алла БОГУШ,

директор районного радіомовлення


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано