A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Владислав Байчас особисто проконтролював ремонтні роботи, що проходять у Ревнівському будинку культури

Дата: 08.12.2016 12:47
Кількість переглядів: 657

Голова районної ради Владислав Байчас особисто проконтролював ремонтні роботи, що проходять у Ревнівському будинку культури. Цьогоріч додатково з бюджету розвитку району на відновлення цього культурного закладу було виділено більше 1,5 млн грн: 1 млн 280 тис грн. – на ремонт даху та 280 тис. грн. – на заміну вікон. Дах відновили, наразі встановлюються енергозберігаючі вікна. Здавалося, все йде за планом. Але…

 

Будинок культури був зведений у 1986-у році. З тих пір капітальних ремонтів він не бачив. Вже десяток років приміщення площею 1 547 кв.м не опалюється. Тому можна лише уявити, як воно виглядає  всередині без ремонту і опалення. Якщо ж сам культурний заклад на селі наразі не функціонує, то роботу в цьому приміщенні і  в таких умовах продовжує сільська бібліотека. Хоча на вхідних дверях побачили розклад роботи будинку культури: щодня «на варті» з 9-ї і до 18-ї, вихідні – неділя та понеділок.

Отож, вартість капітального ремонту всієї будівлі буде коштувати чималі гроші.  Але чи використовуватиметься цей заклад за призначенням? І чи вистачить у сільської ради коштів, аби в ньому було тепло?

Час покаже…



 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано