A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Дорогі українці! Шановні земляки!

Дата: 11.10.2018 11:19
Кількість переглядів: 478

14 жовтня, згідно з Указом Президента України від 14.10.2014 року № 806/2014 «Про День захисника України», у світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, яку християнський світ та українське козацтво завжди вважали своєю заступницею і покровителькою, відзначається головне державне свято – День захисника України. 

Завдяки Президенту було покладено край «савєцькій» традиції святкувати головне військове свято в унісон з країною-агресором та її окупаційними військами. «Це був повний абсурд, щоб Українське Військо і Україна вшановували своїх захисників, захисників Батьківщини 23 лютого, в святковий день країни-агресора та її окупаційних військ», - Петро Порошенко.

За 4 роки в Україні спільними зусиллями держави та мільйонів небайдужих людей було створено нову потужну українську армію, що зламала плани Кремля та зупинила російську агресію на сході країни.

 

Висловлюємо вдячність нашим Героям, землякам, які цілодобово працюють на захисті держави зі зброєю у руках: і на бойовому посту; і в госпіталях та лікарнях; і в складі волонтерського десанту; і в розвідці; і в школі; і в засобах масової інформації – кожному, хто наближає перемогу України твердим словом та щоденною наполегливою працею!

 

Ми молимося за мир в Україні! Ми шануємо пам’ять солдат, які віддали життя за Україну! Низький уклін родинам загиблих Героїв! Ви завжди в серці кожного з нас! Миру вам, добра, щастя, віри у завтрашній день!

Благополуччя та міцного здоров’я під Покровом Пресвятої Богородиці – усім військовослужбовцям, які сьогодні на варті спокою та життя українського народу!

Слава нашим захисникам!

Слава Україні!

 

Голова Бориспільської                                                         Голова Бориспільської

районної державної адміністрації                                    районної ради

Олександр ТУРЕНКО                                                              Владислав БАЙЧАС

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано