A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ПІДБИТО ПІДСУМКИ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ВИСТАВКИ-КОНКУРСУ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ «НАШ ПОШУК І ТВОРЧІСТЬ — ТОБІ, УКРАЇНО!»

Дата: 06.08.2020 09:50
Кількість переглядів: 1086

25 травня – 26 червня 2020 року Українським державним центром позашкільної освіти вперше було проведено виставку та оцінку експонатів представлених на Всеукраїнську виставку-конкурс науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість — тобі, Україно!» в режимі он-лайн.

Експонати цьогорічної виставки були представлені у вигляді фото та відео в п’яти номінаціях: «Прилади та обладнання», «Техніка майбутнього», «Ігри та іграшки з елементами електротехніки», «Архітектура та будівництво», «Спортивно-технічне моделювання».

За підсумками виставки-конкурсу та на підставі рішення журі дипломами Українського державного центру позашкільної освіти нагороджені п’ять вихованців закладів освіти Київщини. Серед переможців і бориспільські учні.

Дипломом ІІ ступеня у розділі «Спортивно-технічне моделювання» (старша група) нагороджено Меланію Скринську та Андрія Свідерського, вихованців Бориспільського районного будинку дитячої та юнацької творчості, за роботу «Фрегат початку ХVІІ ст.», керівник Я. Скринський.

Джерело: http://koda.gov.ua/

Підбито підсумки ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських виставок ...


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано