A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ПЕРЕМОГА НА ТУРНІРІ З БОКСУ У м. ЧЕРКАСИ

Дата: 18.10.2019 09:46
Кількість переглядів: 393

За особистим запрошенням організаторів ІІІ - го традиційного турніру з боксу серед школярів на честь загиблих учасників російсько-української війни, що проводиться за підтримки та сприяння всеукраїнського патріотичного руху «Гідність нації» та Черкаської обласної федерації боксу 17 жовтня дружна команда спортсменів із с. Щасливе – вихованців відділення боксу Бориспільської районної КДЮСШ на чолі з тренером-викладача Вадимом Шевкоплясом прибула у м. Черкаси.

Наших юних боксерів вже добре знають не тільки на Київщині, а і за її межами. Приємно чути на змаганнях з вуст спеціалістів мову про «самобутню щасливську школу боксу». А від суперників: «О, цей боксер із Щасливого!». І з сумом додають: «Мені з ним випало сьогодні боксувати…». Це заслуга, в першу чергу, відданого своїй справі, тренера Вадима Шевкопляса, і всіх хто підтримує юних талантів – директора ОНЗ «Щасливський НВК» Юрія Йовбака, голову правління СК «Олімп» Андрія Риженкова, керівництво БРЦФЗН «Спорт для всіх» та, звичайно, батьків спортсменів.

Турнір проходив у великому спортивному комплексі «Манеж» та зібрав понад вісімдесят учасників команд з Черкащини та Бориспільського району. В чергове наші хлопці продемонстрували свою майстерність, впевнено провели свої бої, і всі дев’ятеро отримали нагороди – медалі, грамоти, призи.

І місце здобули Максим Третьяков, Ілля Ковальов, Денис Бородій, Максим Галушка, Сергій Артеменко, Кіріл Ковальов.

ІІ місце посіли Олександр Тихонов, Владислав Михайлов та Ігор Дерев’янко.

У підсумку наша команда стала кращою на турнірі. І в нагороду отримала спеціальний приз від організаторів та спонсорів змагань у вигляді ноутбука!

Вітаємо команду боксерів з вдалим виступом та бажаємо досягнути найвищих спортивних досягнень!

 

Бориспільська районна КДЮСШ,

сектор молоді та спорту управління

гуманітарного розвитку Бориспільської РДА



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано