A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ЖНИВА НА КИЇВЩИНІ ПОЧАЛИСЯ З ТОВ «АГРО-ХОЛДИНГ МС»

Дата: 08.07.2016 20:09
Кількість переглядів: 671

Цього тижня на Бориспільщині стартували жнива: 5 липня на поля ТОВ «Агро-холдинг МС» вийшло вісім комбайнів для збирання озимої пшениці. Станом на ранок 6 липня зібрано близько 430 га, а це – 1720,8 тонн зерна. Загалом у Бориспільському районі холдингом засіяно пшеницею 1600 га: 398 га у с. Ревне, 266 га у с. Гора, 352 у с. Сеньківка. Також є масив площею 760 га на території Щасливської сільради. До речі, «Агро-холдинг МС» розпочало косовицю першим на Київщині.

«Перші спроби збирання врожаю зроблено ще 2 липня у Макарівському районі, але через підвищену вологість роботи довелося призупинити, – розповідає керуючий «Агро-холдингу МС» Олександр Ремень. – Проте погодні умови на Бориспільщині сприяють збиранню цієї зернової культури». За словами О. Ременя, працює сільгосптехніка у три ланки. Загалом на полях задіяно понад 30 осіб та 10 допоміжних автомобілів.

Як розповів головний агроном холдингу Сергій Колотуша, цьогорічний урожай дещо кращий, аніж попередній, однак не найкращий: «Ми розраховували зібрати більше, але нестача дощів та затяжна спека негативно вплинули на врожайність», – наголосив С. Колотуша та додав, що за сприятливих умов закінчити жнива озимої пшениці вдасться вже наприкінці тижня.

Ольга Рогач, «ТС», фото Тетяни Підгурської


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано