A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Спортсмени району – переможці чемпіонатів України з легкої атлетики

Дата: 14.02.2019 13:39
Кількість переглядів: 492

У м. Суми завершилися два чемпіонати України з легкої атлетики в приміщенні серед юніорів та дорослих і молоді, що тривали з 3 до 9 лютого 2019 року. Вони були головним стартом зимового сезону, де кращі легкоатлети України проходили відбір до складу збірної команди країни на чемпіонат Європи в приміщенні (1-3 березня, Глазго, Великобританія) та міжнародні матчеві зустрічі серед юніорів (Стамбул, Мінськ).

Бориспільський район у складі команди Київської області, представляли двоє вихованців тренера Михайла Савченка: Андрій Рудий (с. Кучаків) і Анастасія Волошиненко (с. Іванків).

Непростими видалися перші старти для наших земляків на новому для них рівні. Обоє з цього року перейшли до старших вікових категорій: Андрій з юнаків в юніори, а Настя з юніорів до молоді. Їм довелося вже змагатися з старшими на два-три роки та більш досвідченими суперниками.

Результати виступу спортсменів:

  • Андрій Рудий на юніорському чемпіонаті посів шосте місце в бігу на 800 м;
  • на чемпіонаті серед дорослих і молоді на дистанції 3000 м з перешкодами у нього 10 місце серед молоді (U 23) і загальне серед чоловіків – 14 місце. В бігу на 800 м був 8 серед молоді, загальне – 15.
  • Анастасія Волошиненко на чемпіонаті серед дорослих і молоді на дистанції 3000 м зайняла 11 місце серед молоді (U 23), а загальне серед жінок у неї 16 місце. В бігу на 800 м стала 5 серед молоді, загальне – 10 місце.

Безумовно, наші легкоатлети здобули неоціненний змагальний досвід на найвищому всеукраїнському рівні, змагалися з кращими спортсменами країни, і, звичайно, ці старти стануть для них поштовхом підвищення їх рівня спортивної майстерності та відкриють шлях до нових перемог!

Нагадаємо, що Андрій в минулому році став дворазовим чемпіоном України серед юнаків, а Настя була призеркою чемпіонатів серед юніорів.

Бажаємо нашим спортсменам і надалі успішних стартів, встановлення рекордів і славних перемог!

Інформація Бориспільської районної КДЮСШ, сектору молоді та спорту управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано