A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Костянтин Бондарєв залишається найбільш бажаною кандидатурою на посаду голови Київської ОДА

Дата: 20.10.2016 10:56
Кількість переглядів: 607

Не зважаючи на рішення конкурсної комісії з питань вищого корпусу державної служби, жителі Київщини продовжують підтримувати кандидатуру Костянтина Бондарєва на посаду голови Київської ОДА.

Як відомо, 20 вересня ц.р. Київська обласна рада, скориставшись повноваженнями, наданими їй пунктом 31 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування», ухвалила рішення рекомендувати на участь у конкурсі на посаду голови КОДА єдину кандидатуру — Костянтина Бондарєва. Його підтримали сім депутатських фракцій з восьми: «Свобода», «Об’єднання «Самопоміч», «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», «Радикальна партія Олега Ляшка», «Наш край» та «Опозиційний блок».

 


Кандидатуру Костянтина Бондарєва підтримали Боярська, Броварська, Білоцерківська, Ірпінська, Тетіївська, Кагарлицька, Миронівська міські ради, а також Броварська та Яготинська районні ради Київщини. Очільник «Батьківщини» Київської області став єдиним кандидатом, який отримав таку потужну підтримку місцевих рад та прийшов на конкурс з готовою програмою першочергових дій щодо подолання системної соціально-економічної кризи на Київщині.
Місцеві депутати були єдині у думці, що очолити КОДА повинна людина з області, яка розуміє проблеми регіону та готова приступити до їх вирішення негайно.
Обласні депутати — представники різних політичних сил — які підтримали кандидатуру Костянтина Бондарєва, прокоментували ситуацію, яка склалась навколо призначення нового глави Київської ОДА.


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано