A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Уряд затвердив Державну програму розвитку українських Карпат до 2022 року та ухвалив низку кадрових рішень

20 жовтня 2019 року, на своєму засіданні Кабінет Міністрів України затвердив Державну програму розвитку регіону українських Карпат на 2020-2022 рік. Програма спрямована на покращення соціального  та економічного розвитку українських Карпат, підвищення транспортної доступності окремих гірських територій та включає широке коло питань: побудова доріг, створення нових робочих місць, розвиток туризму в регіоні Карпат, зокрема Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської і Чернівецької областей.

09:35 21.10.2019

Мінрегіон: 110 волонтерів Корпусу миру США працюватимуть в об’єднаних громадах

16 жовтня 2019 року 110 американських громадян склали присягу і офіційно стали волонтерами Корпусу миру США в Україні. Впродовж двох наступних років вони працюватимуть в об’єднаних громадах. Волонтери допомагатимуть органам місцевого самоврядування підвищити організаційну спроможність, розвинути проектний менеджмент та налагодити взаємодію з партнерами.

10:02 18.10.2019

Чемпіонат Київщини з боксу серед молоді

17 жовтня у м. Бровари стартував перехідний Чемпіонат Київської області з боксу серед молоді 2002-2003 років народження, який триватиме три дні і завершиться 19 жовтня.

09:47 18.10.2019

ПЕРЕМОГА НА ТУРНІРІ З БОКСУ У м. ЧЕРКАСИ

За особистим запрошенням організаторів ІІІ - го традиційного турніру з боксу серед школярів на честь загиблих учасників російсько-української війни, що проводиться за підтримки та сприяння всеукраїнського патріотичного руху «Гідність нації» та Черкаської обласної федерації боксу 17 жовтня дружна команда спортсменів із с. Щасливе – вихованців відділення боксу Бориспільської районної КДЮСШ на чолі з тренером-викладача Вадимом Шевкоплясом прибула у м. Черкаси.

09:46 18.10.2019

ДЕНЬ СЕЛА: «ТИ – КОЛИСКА ДОЛІ, РІДНИЙ СОШНИКІВ»

Минулого року сошниківці наважились і вперше за багато років відзначали День села. Вийшло на славу. Традицію, як-то кажуть, вдало започаткували, і цьогоріч, 12 жовтня, свято знову об’єднало сошниківців усіх поколінь. Та цього року воно було ще масштабнішим, мало ще вищий рівень. До організації долучилися небайдужі односельці на чолі з сільським головою Олександром Іщенком: готували пригощання, музичні вітання, організовували безпрограшну лотерею. Про розваги для малечі теж подбали: аніматори, атракціони, батути… Від такого різноманіття у дітлашні просто очі розбігалися!

09:45 18.10.2019

Шановні наші захисники!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисника України! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

12:39 11.10.2019

Чемпіонат Київщини з боксу серед юнаків

У м. Васильків проходив перехідний Чемпіонат області з боксу серед юнаків 2006-2007 років народження, який був  відбірковим  до Чемпіонату України, що пройде в жовтні.

11:34 04.10.2019

День села: І знову вересень зібрав старинців на свято

День села у Старому з кожним роком набирає масштабності. Це свято, можна сказати, вже набуло статусу районного рівня. Адже сюди з’їжджається люд із навколишніх сіл, Борисполя й не тільки. Знають, дивувати буде чим. Окрім пошанування старинців, розваг, пригощань, розділити свято приїдуть і зіркові гості. Одним словом, якщо хочеш насолоди для душі на весь рік – приїжджай на День народження Старого.

11:16 04.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано