A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Сьогодні відзначаємо одне з найпрекрасніших свят - День Матері!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

       Сьогодні, 14 травня ми відзначаємо важливе свято для кожного - День Матері! Це свято – прояв любові до найріднішої людини в світі, яка подарувала нам життя.         Сьогодні, під час російської агресії проти України, кожне материнське серце болить за всіх, хто боронить нашу країну від підступного ворога. Земний уклін усім матерям, чиї сини і доньки захищають нашу рідну землю! Самовідданість, героїзм і мужність Ваших дітей ‒ це насамперед Ваша заслуга!        Низько вклоняємося й щиро дякуємо Вам, дорогі наші Матусі, за ваше велике серце, за ніжність і ласку, за терпіння й щоденну копітку працю.        Нехай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, любов і відданість! Господнього благословення Вам, мирного неба й скорішої Перемоги!💙💛🇺🇦 З Днем Матері!

14:58 14.05.2023

9 травня – День Європи, відсьогодні цей день також є Днем Європи і в Україні!

       Цього року вперше, згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського, 9 травня ми відзначаємо День Європи. Відтепер Україна стала ще ближчою до сім'ї європейських народів. Ми святкуємо День Європи у статусі кандидата на вступ до ЄС і спільно з державами Європейського Союзу, з усім вільним світом. Бо Україна — невід’ємна частина цього вільного світу. 

15:51 09.05.2023

8 травня - День пам'яті та примирення

     Сьогодні Україна разом  з  Європою відзначає  День пам'яті  та  примирення, присвячений загиблим у Другій світовій війні. Близько 8-10 мільйонів українців загинули у війні 1939-1945 років. Пам'ять означає, що ми пам'ятаємо всіх військових і цивільних жертв цієї війни, а примирення – що країни Європи уклали мир після війни.

13:21 08.05.2023

37 річниця Чорнобильської катастрофи

26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної Чорнобильської катастрофи, спричиненої вибухом на четвертому енергоблоці ЧАЕС. День, коли  «мирний атом» став невидимою смертоносною силою й загрозою для всього людства.

11:10 26.04.2023

Шановні жителі Бориспільського району, щиро вітаю Вас з найвеличнішим святом – Воскресінням Христовим!

Це вже другий Великдень, який ми відзначаємо в умовах   повномасштабної війни, яку розпочала росія проти України. За цей час весь світ побачив приклад стійкості та мужності української нації, героїзм та незламність наших воїнів, які ціною власного життя виборюють мир і свободу нашої країни. Ми впевнені, що Господь на нашому боці, а це означає, що світло – переможе  темряву, добро – переможе зло, а Україна – переможе фашистську росію.          Нехай диво Воскресіння Христового надихає Вас на добрі справи, наповнює Ваші оселі щастям та злагодою, додасть сил перебороти всі труднощі сьогодення та віри в світле майбутнє!              Дякуємо Господу і нашим Захисникам за ще один Великдень для України!              Усі ми в цей день єдині у молитві за наших близьких, за наших Героїв, за Перемогу, за Україну!

05:00 16.04.2023

Вічна пам’ять Герою…

Сьогодні, 3 квітня 2023 року, минає рік з дня загибелі депутата Бориспільської районної ради VІІІ скликання АТАМАНЧУКА АНДРІЯ БОГДАНОВИЧА. Добрий, чесний, порядний, життєрадісний – таким назавжди запам’ятають  Андрія всі, хто знав його особисто.

15:49 03.04.2023

День Героїв Небесної Сотні

20 лютого ми згадуємо ще одну трагічну сторінку в непростій історії  України – День Героїв Небесної Сотні.

09:28 20.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано