A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

До уваги керівників неприбуткових установ, підприємств та організацій м. Бориспіль та Бориспільського району!

Дата: 17.08.2016 22:17
Кількість переглядів: 1033

Бориспільське відділення Броварської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області повідомляє, що неприбутковi пiдприємства, установи та органiзацiї, внeceнi до Реєстру неприбуткових установ та органiзацiй на день набрання чинностi Законом України "Про внесення змiн до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових органiзацiй", що не вiдповiдають вимогам пункту 133.4 cтaттi 133 ПКУ, з метою включення до нового Реєстру неприбуткових установ та організацій зобов'язанi до 1 сiчня 2017 року привести cвої установчi документи у відповідність iз нормами ПКУ та у цей самий строк подати копiї таких документiв до контролюючого органу, а саме до Бориспільського відділення Броварської ОДПІ ( м. Бориспіль, вул. Котляревського, 2).

Неприбутковi пiдприємства, установи та органiзацiї, якi не привели свої установчi документи у вiдповiднiсть iз нормами пункту 133.4 cтaттi 133 ПКУ, після 1 сiчня 2017 року виключаються контролюючим органом з Реестру неприбуткових установ та органiзацiй.

Порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та органiзацiй, включення неприбуткових пiдприсмств, установ та органiзацiй до Реєстру та виключення з Реєстру затверджений постановою Кабiнету Міністрів України вiд 13 липня 2016 poку № 440.

 

За довідками звертатися до Бориспільського відділення Броварської ОДПІ за адресою : м. Бориспіль, вул. Котляревського, 2 , кабінет № 209, телефон 095 45 67992 .


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано