A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Всеукраїнська конференція у Щасливському НВК

Дата: 04.12.2017 21:21
Кількість переглядів: 714

ОНЗ Щасливський НВК випала честь приймати гостей з усіх куточків України, а саме учасників Vl Конференції Асоціації керівників закладів освіти України "Відроджені гімназії України".

Юні щасливчани вітали директорів у фойє школи, де оформлена виставка-конкурс мистецьких учнівських робіт «Останні акорди осені».
Учасники конференції мали змогу на власні очі побачити та оцінити сучасне технічне оснащення кабінетів школи, побували в музеї села та поспілкувалися з педагогічним колективом НВК. Урочистою частиною зустрічі став незабутній святковий концерт під назвою «Ми діти твої, Україно!».

Учасники конференції обговорили питання нових підходів до навчання та викладання основ наук в світлі реалізації основних положень Закону України «Про освіту», принципи впровадження базових стандартів Концепції НУШ.

Приємною нeсподіванкою для учасників конференції став візит до Щасливського НВК рeктора Киівського Національного пeдагогічного унівeрситeту ім.М.Драгоманова Віктора Андрущeнка, прорeктора з науковоі роботи Григорія Торбина, дeкана факультeту політологіі Богдана Андрусишина, які привітали дирeктора Юрія Йовбака і вручили срібну мeдаль унівeрситeту за eфeктивну роботу по впроваджeнню інноваційних тeхнологій та особистий внeсок в розвиток освіти Киівщини.

В ході розмови домовились про співпрацю адміністрації Національного пeдагогічного унівeрситeту ім.М.Драгоманова та Щасливського НВК в плані підготовки педагогічних працівників до роботи в навчальному закладі.

У статті використано матеріали із сторінки Щасливського НВК у мережі Facebook


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано