A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Шановні бориспільці, дорогі земляки!

Дата: 14.09.2018 20:48
Кількість переглядів: 492

День народження Борисполя – завжди хвилююча подія для його мешканців, адже  свято улюблене і шановане. У житті міста  багато яскравих сторінок. Воно славиться великими культурними, історичними надбаннями, але головний його скарб – люди, адже усі досягнення, якими багате наше місто, складаються з Вашої щоденної праці, знань і талантів, дорогі земляки.

Дякуємо всім мешканцям Бориспільщини, які небайдужі до долі рідного куточку на землі, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день на краще.

Ми з честю, згуртовано переживаємо непрості часи, що постали  перед нашою країною. І ми разом здолаємо всі негаразди. Вдячні усім, хто допомагає нашій армії, опікується родинами військовослужбовців, дає прихисток та допомогу постраждалим зі Сходу.      

Від щирого серця вітаємо всіх бориспільців з Днем міста! Від усієї душі зичимо місту динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям нашого славетного краю  – міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!

З Днем народження, Борисполе!

Голова Бориспільської районної державної адміністрації Олександр ТУРЕНКО

Голова Бориспільської районної ради Владислав БАЙЧАС


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано