A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

у закладах освіти готуються до опалювального сезону

Дата: 12.09.2017 20:24
Кількість переглядів: 829

Начальник районного відділу освіти Микола Каськів поінформував, що у всіх навчальних закладах відремонтовані класні кімнати та інші приміщення.

Проведені капітальні ремонти  в Мирненській (заміна покрівлі, улаштування відмостки, водовідведення), Сошниківській (капремонт системи опалення), Ревнівській (заміна системи опалення, підлоги холу), Великоолександрівській (ремонт харчоблоку), Рогозівській (улаштування відмостки), Головурівській (улаштування цоколя, відмостки) ЗОШ, Щасливський НВК (ремонт освітлення), утеплення фасаду в ДНЗ «Ялинка». Частково відремонтовано підлогу в класних кімнатах та коридорах Сеньківської ЗОШ, Щасливського НВК.

Частково відремонтовано електромережу в Вишенській ЗОШ, Щасливському НВК та  Мартусівському НВО.

Здійснено поточний ремонт каналізаційної мережі у Вишенській ЗОШ та ДНЗ «Берізка» с. Гора.

Встановлено огорожу в Глибоцькій ЗОШ та ДНЗ «Ромашка» с. Щасливе.

У навчальних закладах району проводиться робота з енергозбереження. Протягом  минулого року завершена робота щодо заміни вікон на металопластикові в усіх закладах району.

Зараз триває  робота з підготовки до опалювального сезону.

         У 6 школах 8 газових міні-котелень, у 8 дитячих садках 8 міні-котелень, 1 котельня в районному будинку дитячої та юнацької творчості.

26 навчальних закладів (16 шкіл та 10 садочків) перебувають на обслуговуванні ТОВ «Укртепло Київ», тобто вони переведені на альтернативні види палива (пелети), 2 ДНЗ - на електроопалення  («Ялинка» с. Старе та «Сонечко» с. Рогозів),  1 ДНЗ – на сонячних батареях («Веселка» с. Гнідин) та 1 ДНЗ опалюється дровами («Лісова казка» с. Проців).

         У всіх навчальних закладах   встановлені лічильники тепла. 

У 10 закладах освіти зроблена планова повірка тепловодолічильників,       30.08-31.08 2017 проведено навчання операторів газових котелень.

Завершуються  роботи по реконструкції котельні в ДНЗ «Берізка» с. Гора  та «Джерельце» с. Чубинське .

Завершена реконструкція котельні в ДНЗ «Їжачок» с. Велика Олександрівка.

ДНЗ «Лісова казка» с. Проців,  який опалюється дровами, забезпечений необхідною кількістю палива.

Заходи  щодо підготовки  до опалювального періоду 2017-2018 р. виконуються.

Акти готовності до опалювального сезону (додаток 4), який оформляється теплопостачальною організацією ТОВ  «УКРТЕПЛОКИЇВ»,  не роздані всім закладам.

Відділ освіти просить виділити кошти для капітального ремонту топкової в Мартусівському НВО в сумі  86,417 тис. грн., топкової відділу освіти в сумі – 84,579 тис. грн.

Для оплати повірки теплолічильника Вишенської ЗОШ  необхідні кошти в сумі  5,420 тис. грн.  (лічильник повірили, але не оплатили роботу).

На  сесії районної ради були виділені кошти для капітального ремонту опалювальної системи  приміщення №2  Сошниківської ЗОШ,  але на сьогоднішній день кошти школа не отримала. 

         До кінця вересня 2017 року планується виконати основний комплекс заходів: завершити ремонт котелень, завершити  обстеження технічного стану міні-котелень, здійснити ревізію котлів та оформити акти готовності систем теплоспоживання.  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано