A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ПЕРШІ ДЕРЕВА ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО СКВЕРУ СЛАВИ

Дата: 02.11.2017 19:56
Кількість переглядів: 673

Новостворений Міжнародний міжвідомчий багатопрофільний центр підготовки підрозділів Національної гвардії України матиме Сквер слави. Минулої п’ятниці висаджено перші дерева.

«Дуб червоний, ялинки і берізки нам надало Ржищівське військове лісництво. Пізніше тут з’являться туї», – розповів начальник центру полковник Геннадій Пузанов.

 

Начальник відділу культури Бориспільської РДА Неля Кияшко наголосила на символічності висадження скверу напередодні 73-ої річниці визволення України від нацистів. А заступник начальника центру полковник Олександр Павленко зізнався: буде це алея слави чи сквер – остаточно не визначено, однак задум дуже гарний, бо це і примноження природної спадщини, і формування патріотизму.

Нагадаємо, Міжнародний міжвідомчий багатопрофільний центр підготовки підрозділів Національної гвардії України  було відкрито у серпні цього року. На його базі проводять різноманітні тренінги та навчання за міжнародними стандартами, залучаючи іноземних фахівців у різних галузях військової діяльності. Це і тактична медицина, і ведення різних видів бою тощо. Національна гвардія отримала статус спостерігача Міжнародної асоціації країн Європи Середземного моря. Це асоціація сил жандармерії та поліцейських сил, які мають статус військової установи.

Інф. «ТС»

На фото: перший заступник начальника центру Олександр Павленко, начальник відділу культури РДА Неля Кияшко, начальник Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів Національної гвардії України полковник Геннадій Пузанов, командир батальйону забезпечення навчального процесу Андрій Лопачак


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано