A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Спорт доступний усім: у Сошникові відкрили тренажерну залу

Дата: 05.09.2018 19:15
Кількість переглядів: 4391

Зовсім скоро сошниківці відзначатимуть День села. Черговим подарунком напередодні родинного свята стало відкриття тренажерної зали. За кошти сільського бюджету, а це близько півмільйона гривень, вдалося відремонтувати  приміщення, встановити понад десяток тренажерів та облаштувати ще  дві зали для настільного тенісу та більярду. На подію чекали більш ніж півтора року, адже все треба було зробити професійно і до ладу. Процес контролював особисто Сошниківський сільський голова Олександр Іщенко:

«Мені не байдуже, як проводитимуть дозвілля мої односельці, а особливо молодь, підростаюче покоління. Дякуючи підтримці районної влади, нещодавно відкрили сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Для відкриття цього, так званого, оздоровчо-спортивного центру, треба було докласти чимало власних сил».

На урочисту мить очікували сошниківці різних поколінь. Проконсультувати запросили тренера-реабілітолога з Воронькова Миколу Чирикала. У нього вже неабиякий досвід у цій справі. Його вміло переймає Олександр Костюренко, сошниківець, учасник АТО. Тепер він тренуватиме односельців і, можливо, сошниківці стануть не лише відомими в районі футболістами, а й покажуть себе лідерами з різних видів спорту. Директор Бориспільського районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Василь Неділько привітав сошниківців зі спортивною подією і подякував сільському голові О. Іщенку за старання.

Очільник села першим випробував бігову доріжку. І в нього, до речі, непогано вийшло. Олександр Миколайович пообіцяв, що особисто займатиметься в тренажерній залі, ще й родину сюди приведе.

«Хотілося б назвати і подякувати людям, які без жодних вагань взялися нам допомогти, аби ось сьогодні  спорт для сошниківців став ще доступнішим: генеральному директору групи компаній «Полетехніка» Олександру Містюку та директору ТОВ «Агрофірма-Сошників» Юрію Олійнику, приватним підприємцям Олексію Пронозі та Івану Пронозі, фермеру Юрію Романовичу. Не стояли осторонь ініціативні односельці Олександр Сова, Вадим Шарлай, Володимир Іванов, Сергій Штефан, Сергій Пономаренко, Андрій Захарчук, Володимир Бугай, Анатолій Коломієць, Руслан Макаренко, Микола Могильний, Олександр Журба, Михайло Роман. Без їхньої допомоги ми б не справилися», – наголосив сільський голова.

Тепер односельцям гріх скаржитися на своє дозвілля. Тричі на тиждень двері тренажерної зали будуть відкриті для всіх бажаючих.  Тож, сошниківці, заходьте, не зволікайте, адже саме тут  знаходяться «ключі» від вашого здоров’я!

Алла БОГУШ, директор районного радіомовлення

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано