A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Дорогі наші ветерани! Шановні земляки!

Дата: 05.05.2017 18:17
Кількість переглядів: 601

У ці дні разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність,  відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і  надію на нашу землю. Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей, радіти сонцю…

 

 

Подвиг воїнів Перемоги сьогодні достойно продовжують наші солдати, захищаючи країну на східних рубежах. Низько вклоняємося ветеранам та захисникам Вітчизни, дякуємо за патріотизм і самопожертву заради незалежності та територіальної цілісності України, свободи нашого народу.

 

Цього дня ми схиляємо голови у щирому поклоні перед нині живими, запалюємо свічі пам'яті перед тими, хто не дожив до сьогоднішнього дня.

Пом'янімо всіх, хто боровся  за волю України, хто віддав життя за  свободу держави, за бажання бачити рідну землю квітучою та щасливою. Миру всім, довголіття, міцного здоров'я, віри й оптимізму.

 Владислав БАЙЧАС, голова Бориспільської районної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано