A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ БОРИСПІЛЬСЬКОЇ ЛІКАРНІ ІДЕ ЗА ГРАФІКОМ

Дата: 08.04.2020 17:58
Кількість переглядів: 633

ьогодні, 8 квітня, очільник Київської обласної державної адміністрації  Василь Володін  перевірив перебіг капітального ремонту частини приміщень КНП БРР «Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування».

Лікарню мають ввести в експлуатацію до 30 червня 2020 року. А пологове відділення – до кінця року. Перебіг робіт на особистому контролі й у Президента України Володимира Зеленського.  Як запевнили очільники раону - Владислав Байчас, голова райради, та  Володимир Строкань, голова Бориспільської районної державної адміністрації, роботи йдуть згідно із затвердженим графіком. Поки немає жодного акту щодо виявлених дефектів. І вже незабаром в оновлених кабінетах запрацюють ендоскопія, бронхоскопія, ЕКГ та УЗД.

На  цю мить  виконані такі ремонтні роботи:

  • лікувального корпусу – на 50%;
  • поліклінічного відділення – 50%;
  • інфекційного відділення – 60%
  • фасади корпусів – 40%.

Всі роботи виконують із дотриманням протипожежних вимог. Встановлюють систему автоматичної пожежної сигналізації та системи оповіщення про пожежу. Василь Володін впевнився, що наразі ремонтні роботи йдуть із дотриманням усіх карантинних вимог: робітники на майданчиках у захисних масках та рукавицях.

Крім того, він поспілкувався з медперсоналом. Подякував їм за сумлінну працю в складний для всіх час. Та розпитав про потреби. Представники профспілки висловили пропозицію застрахувати життя та здоров’я усіх працівників на період їхньої боротьби з коронавірусом.

«Пропозиція слушна. Готуйте обґрунтування і я готовий виносити це на розгляд депутатів облради, – запевнив В. Володін, т.в.о. голови КОДА. – Сьогодні захист лікарів – серед головних пріоритетів нашої діяльності. Тож роблю усе від мене залежне, щоб створити максимально безпечні та комфортні умови для вашої праці».

Користуючись нагодою, від облдержадміністрації співробітникам КНП БРР «Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування» цього разу передали невелику підтримку: гумові рукавички та маски. Та окремо зупинилися на темі  забезпечення медиків засобами індивідуального захисту. «Вона гостра та поступово, її вирішуємо, – розповів Василь Володін. – Так, у минулі вихідні запустили власне виробництво масок (до 3 тис. одиниць на добу), які вже безкоштовно розповсюджуємо серед медзакладів».

Нагадаємо, з 5 квітня 2020 року Київська обласна державна адміністрація зробила відкритою оперативну інформацію про розподіл засобів індивідуального захисту серед медичних закладів області.

Повідомляє пресслужба КОДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано