A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Мінрегіон: об’єднані громади почали реалізацію інфраструктурних проектів за підтримки держави

Дата: 05.07.2016 17:48
Кількість переглядів: 572

Громади, які об’єдналися минулого року і отримали у 2016-му субвенцію від держави на розвиток інфраструктури, вже почали реалізацію відповідних проектів.

Про це повідомив Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода, відкриваючи засідання комісії з розгляду поданих об’єднаними громадами заявок на інфраструктурні проекти, які можуть реалізовуватися за кошти субвенції з державного бюджету.

29 червня комісія при Мінрегіоні розглянула ще 99 заявок від об’єднаних громад на інфраструктурні проекти, які будуть реалізовані за рахунок державної субвенції. Загальна сума реалізації цих проектів становить близько 65 мільйонів гривень.

Загалом до Мінрегіону надійшло вже 632 проектних заявки від 116 об’єднаних громад. На цей час комісією вже погоджено 506 проектних заявок майже на 509 мільйонів гривень). 27 заявок відправлено на доопрацювання.

Жодної заявки не подали об’єднані громади Київської та Рівненської областей.

Нагадаємо, у 2016 році з Державного бюджету об’єднаним територіальним громадам на розвиток інфраструктури передбачено субвенцію у розмірі 1 мільярд гривень. Кошти субвенції розподілятимуться між 159 об’єднаними громадами за чіткою формулою: в залежності від кількості сільського населення і площі громади. Це від 960 тисяч гривень для найменшої об’єднаної громади до 23 мільйонів гривень — для найбільшої.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано