A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Спортсмени району успішно виступили на обласному святі «Олімпійський день – 2018»

Дата: 05.06.2018 17:41
Кількість переглядів: 497

У м. Буча відбувся обласний спортивно-масовий захід «Олімпійський день – 2018». На спортивне свято, що проходило під гаслом «Об’єднані спортом!», з’їхались делегації всіх регіонів Київської області і кожен з учасників міг позмагатись в улюбленому виді спорту: дартсі, міні-футболі, гирьовому та велосипедному спорті, легкоатлетичних пробігах, шахах та взяти участь у конкурсі малюнку на асфальті «Спорт очима дітей», зробити зарядку «Do like OLIMPIANS» з відомими спортсменами для всіх бажаючих.

Делегацію Бориспільського району очолював перший заступник голови Бориспільської районної державної адміністрації Руслан Садовський. В складі делегації району також були начальник управління гуманітарного розвитку Микола Каськів, директор Бориспільської районної КДЮСШ Геннадій Яцюта, директор БРЦФЗН «Спорт для всіх» Василь Неділько.

Любителі спорту Бориспільщини взяли участь у всіх видах змагань. Наймасовішими стали легкоатлетичні забіги, учасниками яких були діти, юнаки та дівчата, чоловіки та жінки всіх вікових категорій: від дошкільнят до ветеранів спорту та інвалідів. Легкоатлети району повернулись зі змагань з нагородами. Зокрема, Катерина Прилепська виборола першість на дистанції 500 м (дівчата до 15 років), а Олена Деревенко стала другою у забігу на 500 м (жінки 45 р.+).

Нагороди також вибороли наші спортсмени у гирьовому спорті: І місце у ваговій категорії до 70 кг посів Василь Неділько, а Микола Чирикало виборов ІІІ місце у ваговій категорії 90+ кг.

З кубком та медалями за ІІ місце повернулась зі змагань команда юних футболістів на чолі з тренером Віталієм Яруном.

За інформацією сектору молоді та спорту управління гуманітарного розвитку Бориспільської райдержадміністрації


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано