A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Міжнародний міжвідомчий багатопрофільний центр підготовки підрозділів відзначає четверту річницю

Дата: 13.09.2019 17:31
Кількість переглядів: 328

14 вересня 2019 року Міжнародний центр підготовки підрозділів відзначає четверту річницю з дня  створення. За цей маленький проміжок часу в Міжнародному центрі відбулися досить кардинальні зміни, де було зроблено величезний обсяг роботи, завдяки плідній співпраці та підтримці, як з боку наших міжнародних партнерів так і при підтримці органів державної влади, місцевого самоврядування та особисто кожного військовослужбовця, який повсякденною плідною працею вносить свою частинку душі та серця в розвиток та розбудову нашого Міжнародного центру.
Так 13 вересня 2019 року на стройовому плацу відбувалися урочисті заходи та нагородження кращих військовослужбовців Міжнародного центру.

В урочистих заходах взяли участь -  виконуючий обов’язки голови Бориспільської районної державної адміністрації Руслан Садовський, заступник голови Бориспільської районної ради Іван Недогибченко та очільники сільських громад: голова Старівської -  Валерій Макаренко, голова Сошниківської -  Олександр Іщенко. Словами великої вдячності вітали весь колектив Міжнародного центру запрошені гості. Керівники району та сільські голови заохотили кращих гвардійців грамотами, подяками та цінними подарунками.
Із словами Божого благословення та молитвою за Україну до особового складу звернувся військовий священник (капелан) отець Григорій, який  благословив гвардійців на плідну працю заради нашої Батьківщини.
На завершення урочистих заходів особовий склад привітали піснями Віра Григорець  та Роман Іванюк 
Надалі плідна праця всього колективу Міжнародного центру не зупиниться ні на крок на досягнутому та з кожним днем буде докладатися все більше зусиль щодо якісного навчання підрозділів, які прибуватимуть для підвищення кваліфікації в рамках міжнародних програм колективної підготовки за різними напрямками службової діяльності.
Слава Україні!!!

майор Денис Печериця, фото Артема Кочаряна


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано