A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад усіх рівнів, активісти територіальних громад району!

Дата: 06.12.2017 17:28
Кількість переглядів: 756

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Кожен із нас, незалежно від місця проживання, соціального статусу, статків, є членом певної територіальної громади – особливої спільноти, яка склалася не за один рік, а об’єднує громадян за особливістю співжиття на певній території. З кожним днем роль депутатів та голів сільських, районних і міських рад, набуває дедалі більшої значущості. Адже саме через органи самоврядування громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади. І якщо покращення місцевого самоврядування стимулюватиме економічний розвиток територій, то можна буде очікувати появи справді нової України, яка стане зразком для сусідніх держав.

 

День професійного свята - приємна мить, проте після неї настають значно довші будні з їх успіхами й труднощами. Завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісній співпраці сьогодні вдається не лише вирішувати чимало непростих питань, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів на благо громади нашого району. Ні для кого не секрет, що перед органами місцевого самоврядування стоять важливі завдання: поліпшення благоустрою і санітарного стану населених пунктів, наповнення місцевих бюджетів, соціального захисту населення, забезпеченості законності і правопорядку, розвитку медицини, культури, освіти, організації торговельного обслуговування, ремонту доріг, ряд інших проблем, які ставить життя.

 

Хочемо подякувати всім працівникам органів місцевого самоврядування – працівникам виконавчих апаратів двадцяти сільських рад, апарату районної ради, депутатам сільських та районної рад, усім причетним до цього свята, за не завжди вдячну і зовні непомітну працю. Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід стане часткою щоденної роботи кожного з нас!

Бажаємо  міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця у щоденних турботах. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам  сили та наснаги!

 

Голова Бориспільської РДА Олександр ТУРЕНКО

Голова Бориспільської районної ради Владислав БАЙЧАС

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано