A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

відбувся зимовий чемпіонат Київської області з легкої атлетики. Андрій Рудий дворазовий чемпіон Київщини

Дата: 21.01.2019 17:04
Кількість переглядів: 440

19 січня  легкоатлетичному манежі КЗ КОР ШВСМ м. Бровари відбувся зимовий чемпіонат Київської області з легкої атлетики у закритому приміщенні. Успішно виступила на ньому дружна команда легкоатлетів Бориспільщини.

На дистанції 3000 м серед чоловіків трійку призерів склали наші земляки: І місце – Андрій Рудий (9:36,82), ІІ місце – Павло Шутенко (9:52,50), ІІІ місце – Віктор Роговий (9:53,13), четверте та сьоме місця посіли відповідно Андрій Ліпейко та Вадим Савчук. Серед жінок на такій же дистанції І місце у нашої спортсменки Анастасії Волошиненко.

Андрій Рудий став дворазовим чемпіоном Київщини – він здобув перемогу ще й на дистанції 800 метрів, а Катерина Прилепська була кращою на вісімсотметрівці серед жінок. У Вадима Савчука – ІІІ місце в бігу на 1500 метрів. Четвертою зі спортивної ходи на 3000 м стала Софія Євдокименко.

Раніше, 17 січня цього року, Андрій Рудий успішно виступив на відкритому чемпіонаті м. Києва з легкої атлетики серед юніорів (2000-2001 р. н.) та юнаків (2002-2003 р.н.) в легкоатлетичному манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності 16-17 січня 2019 року. Наш земляк посів ІІ місце на дистанції 800 м серед юніорів (1.58,8 с).

Підготовкою команди займались тренери з легкої атлетики Михайло Савченко та Геннадій Яцюта – директор КДЮСШ. Підтримку команді надав Бориспільський районний ЦФЗН «Спорт для всіх».

Бажаємо нашим спортсменам та їхнім тренерам успішних стартів, досягнення високих спортивних результатів і славних перемогу у найближчих стартах – чемпіонатах України у приміщенні!

Сектор молоді та спорту управління гуманітарного розвитку

Бориспільської райдержадміністрації

БРЦФЗН «Спорт для всіх»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано