A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

День Національної поліції України

Дата: 04.07.2022 10:07
Кількість переглядів: 841

Шановні працівники поліції!

 

Прийміть щирі вітання з професійним святом –

Днем Національної поліції України!

 

Служба в поліції – це ризикована праця, постійна готовність вірно служити українському народові, поважати та охороняти права і свободи людини та честь Держави. Слова Присяги, яку дає кожен поліцейський, зараз важливі як ніколи та в умовах сьогодення набувають найвищого сенсу.

З перших хвилин війни Ви, поліцейські, разом із військовими та простими громадянами стали на захист нашої Батьківщини. Ви бороните Державу як від зовнішнього ворога, так і від внутрішнього, протидіючи злочинності всередині нашої країни.

Тож в цей день дякуємо кожному працівнику поліції за професіоналізм, відданість та мужність. Нехай удача завжди буде на Вашій стороні, а професійні успіхи будуть постійними супутниками Вашого життя. Бажаємо, щоб Ваша робота приносила справді чудові результати. Щоб усі досягнення та нововведення приймалися та враховувалися у безперервному кар’єрному зростанні. Щоб хоробрість, чесність і чуйність звеличували Вас в очах цивільних і викликали довіру! Міцного здоровя, родинної злагоди, високих професійних досягнень та щирої громадської поваги за Вашу службу на благо українського народу! Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування