A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Із сесії районної ради

Дата: 20.06.2022 15:11
Кількість переглядів: 850

17 червня поточного року відбулося друге пленарне засідання 13 сесії Бориспільської районної ради восьмого скликання під головуванням Антона Мотрича.

Перед початком роботи сесії хвилиною мовчання депутати та запрошені вшанували пам'ять усіх полеглих за свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами та депутата районної ради  Андрія Атаманчука, який трагічно загинув у квітні 2022 року на території Броварського району.

Напередодні Дня медичного працівника, який традиційно відзначається в передостанню неділю червня, цього року 19 червня, голова районної ради з цієї нагоди привітав всіх працівників медичної сфери району, подякував їм за самовіддану і героїчну в сучасних умовах їх працю. Побажав їм міцного здоровя, родинного благополуччя, мирного неба, міцно тримати свій медичний фронт і наближати всіх нас до перемоги.

Спільним розпорядженням голів Бориспільської районної військової адміністрації та Бориспільської районної ради з нагоди професійного свята, за самовіддану працю Подяками відзначено медиків, депутатів районної ради Романа Дяковича, Анну Ільчишину, Івана Шуллу, Олександра Щура. Тим же розпорядженням Грамотами нагороджені: Лариса Кузьменчук – директор КНП «Переяславська БЛІЛ», Василь Лисиця – виконувач обов’язків директора КНП «Бориспільська «БЛІЛ», Вадим Нескорожений  - директор КНП «Яготинська центральна міська лікарня». Усім нагородженим керівники побажали подальших успіхів у роботі, у справі захисту здоровя населення та на благо нашої країни.

На сесії було розглянуто 13 питань, які стосувалися внутрішньої роботи ради, роботи комунальних підприємств та земельні питання.

Зокрема, прийнято рішення «Про початок повноважень депутата Бориспільської районної ради VIII скликання Самойленка Євгенія Вікторовича». Він увійшов до складу депутатів районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка замість вибулого депутата Атаманчука Андрія Богдановича.

Депутати рішенням «Про деякі організаційні питання діяльності депутатів районної ради» внесли зміни до складу постійних комісій районної ради.

Рішенням «Про внесення змін до рішення районної ради від 08.12.2020 №09-01-VIII «Про утворення президії Бориспільської районної ради VIII скликання» (зі змінами) внесено зміни до складу президії.

Рішенням «Про деякі питання нарахування орендної плати за користування майном комунальної власності територіальних громад сіл Бориспільського району Київської області у період воєнного стану в Україні» змінено нарахування орендної плати за користування комунальним майном на цей період.

Відповідним рішенням затверджено проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Любарці Бориспільського району Київської області.

Депутати районної ради прийняли рішення «Про діяльність Української православної церкви московського патріархату та релігійних організацій, які є частиною російської православної церкви», яким рекомендовано об’єднаним територіальним громадам Бориспільського району Київської області розглянути питання щодо призупинення Українській православній церкві московського патріархату та релігійним організаціям, які є частиною російської православної церкви, діяльності, закликів та розповсюдження інформації, що несуть загрозу національній безпеці, суверенітету і територіальної цілісності України, ввести особливий режим їхньої роботи, що включає заборону проведення зборів, мітингів, ходів та всіх інших масових заходів в межах Бориспільського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано