A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, комунальної власності, архітектури, будівництва, інфраструктури та розвитку АПК

Дата: 17.02.2022 16:14
Кількість переглядів: 426

16 лютого поточного року відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, комунальної власності, архітектури, будівництва, інфраструктури та розвитку АПК.

На розгляд комісії було винесено 5 питань:

  1. Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо отримання ТОВ «ЕКОСФЕРА ІНВЕСТ БІЗНЕС» спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску ділянки «Жовтнева-1».
  2. Про розгляд звернення Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо передачі їм у вигляді спонсорської допомоги комп’ютерної техніки, яка перебувала у користуванні.
  3. Про вихід зі складу засновників Комунального підприємства Бориспільської районної ради Київської області «БОРИСПІЛЬРАЙПРОЕКТ».
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Любарці Бориспільського району Київської області.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Кийлів Бориспільського району Київської області.

Вказані питання порядку денного було рекомендовано внести на розгляд президії та сесії районної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано