A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Вклонилися та віддали почесті загиблим землякам, воїнам-афганцям, вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 16.02.2022 08:54
Кількість переглядів: 214

15 лютого цього року  біля пам’ятного знаку загиблим нашим землякам,  воїнам-афганцям,  відбувся мітинг, організований Бориспільською міською територіальною громадою  в честь пам’яті 33-ої річниці  виведення радянських військ з Афганістану та 18-ої річниці  вшанування учасників  бойових дій на території інших держав.

До заходу приєдналися Бориспільська районна рада, РДА та учасники бойових дій, жителі міста.  Представники релігійних конфесій міської громади відправили заупокійну службу по загиблим воїнам. Мітинг відкрив голова Бориспільської міської громадської організації ветеранів Афганістану та воїнів-інтернаціоналістів Володимир Сукач.  Зі словами глибокої шани і вдячності  до полеглих у війні та учасників бойових дій  в Афганістані, їх сімей виступили Бориспільський міський голова Володимир Борисенко, заступник голови Бориспільської РДА Андрій Синяков, служителі церков. У своїх промовах вони наголосили і на тому, що українці – мирний народ, та коли прийшла лиха година, він став на захист своєї землі і що ніякому ворогу нашого народу не здолати.

Міський голова вручив грамоти колишнім  воїнам-афганцям, дружинам воїнів – медаль «За вірність і терпіння». До пам’ятного знаку були покладені квіти.  Бойові побратими тепло  вітали один одного. День, ніби ж, і  радісний та в їх очах було стільки смутку, що не побачити того було просто неможливо. Як і не забути.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано