A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Більше шістсот подій зареєстрували поліцейські

Дата: 15.02.2022 14:15
Кількість переглядів: 170

Правоохоронці Бориспільщини продовжують несхитно нести свою службу з охорони порядку. Так, у період із 5 по 11 лютого 2022 року, працівниками Бориспільського районного управління поліції було зареєстровано 609 подій, що на п’ятдесят сім подій більше, ніж минулого тижня. Найбільше в Бориспільській ОТГ – 484, на другому місці Пристолична (50), далі Золочівська (33), Гірська (24), Вороньківська (18). Також зареєстрована одна пожежа, 43 смерті, дві ДТП, три людини вважаються зниклими безвісти.

 

Стосовно злочинів, бориспільські правоохоронці зазначають, таких було двадцять вісім, у тому числі три тяжких. Один стався в Бориспільській ОТГ, його розрили. Із двох тяжких, що зареєстрували в Пристоличній ОТГ, розкрили лише один. А загалом, відсоток розкриття злочинів за цей період склав 67,9.

 

Щодо кількості адміністративних правопорушень, поліція склала 92 протоколи. Найбільше по двом статтям КУпПА: за розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях та порушення правил безпеки дорожнього руху (по 24 протоколи). Шістнадцять – за порушення вимог поводження зі зброєю. Батьки ухилялися від виховання дітей – вісім протоколів. Куріння в громадських місцях – 5-ть. Домашнє насильство – три випадки. Також складали протоколи за зберігання наркотиків, неправомірні виклики спецслужб, порушення правил тримання собак і котів, дрібне хуліганство, порушення тиші, порушення правил адміністративного нагляду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано