A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Президент України Володимир Зеленський відзначив наших земляків державною нагородою і почесним званням

Дата: 09.02.2022 20:50
Кількість переглядів: 341

Згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського від 08.12.2021 № 626/2021 орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено Наталію Миколаївну Дзюбу Яготинського міського голову за особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм.

Тим же Указом присвоєно почесне звання «Заслужений працівник сфери послуг України» Миколі Івановичу Терещенку головному спеціалісту відділу з контролю за благоустроєм міста управління містобудування та архітектури Бориспільської міської ради.

Бориспільська районна рада щиро вітає Наталію Миколаївну та Миколу Івановича із заслуженими високими державною нагородою і почесним званням. Бориспільщина пишається вами, вашими здобутками і успіхами.

Бажаємо вам, перш за все, доброго здоров`я, миру і злагоди. Хай ваш високий професіоналізм, відданість справі, плідна праця, прагнення позитивних змін у громадах, у нашій державі стануть запорукою руху вперед, звершення грандіозних планів і задумів задля підвищення добробуту і щасливого майбутнього нашого народу.

З повагою

Голова ради                                                                        Антон Мотрич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано