A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Бориспільські правоохоронці розкривають злочини по всьому району, в тому числі тяжкі

Дата: 08.02.2022 20:36
Кількість переглядів: 309

Кількість зареєстрованих поліцією подій постійно коливається в межах шести сотень на тиждень на території п’яти територіальних громад. Такі висновки можна зробити, звернувшись до щотижневої статистики. Так, на початку січня було зареєстровано 588 подій. В середині січня вже мали 538. На кінець місяця 509. Здавалося, тенденція до спаду збережеться, але ні, в період із 29 січня по 4 лютого було зареєстровано 542 події. Традиційно, перше місце утримує Бориспільська ОТГ (422), далі Гірська (36), Пристолична (30), Золочівська (28), Вороньківська (26).

В цей же період була зареєстрована одна пожежа, смерть сорок однієї особи, семеро людей вважаються безвісти зниклими, а також сталася одна ДТП з потерпілими.

Щодо злочинів, що їх фіксували бориспільські слідчі, таких сталося 25, в тому числі сім тяжких.

 

ОТГ

Всього

Тяжкі

Скоєно/розкрито

Скоєно/розкрито

Бориспільська ОТГ

19/7

5/3

Вороньківська ОТГ

2/0

0/0

Пристолична ОТГ

2/1

1/1

Гірська ОТГ

2/1

1/1

Золочівська ОТГ

0/0

0/0

Всього по району

25/9

7/5

 

Тепер про адміністративні правопорушення. Таких назбиралося на дев’яносто протоколів. Найбільше – за порушення правил керування транспортними засобами. Тут найбільше відзначилися в Золочівській громаді – 8 складених протоколів. За розпивання спиртного в громадських місцях лідирує Бориспільська – теж вісім протоколів. За порушення правил поводження зі зброєю правоохоронці склали дванадцять протоколів (найбільше в Бориспільській). А от випадків домашнього насильства найбільше реєстрували в Гірській громаді, тоді як у Вороньківській жодного. За ухилення від виховання дітей найбільше протоколів в Пристоличній – три. Хуліганство цього тижня фіксували лише в Бориспільській ОТГ, як і порушення правил адміністративного нагляду. Були й неправдиві виклики спецслужб: два з Бориспільської, один із Вороньківської громад. Три непокори вимогам поліцейського зафіксували в Бориспільській. Один протокол за куріння в громадському місці виписали на території Пристоличної ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано