A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Привітання голови Бориспільської районної ради з Днем органів місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 11:28
Кількість переглядів: 215

Шановні колеги, депутати територіальних громад, голови, депутати обласних, районних, міських та сільських рад, члени виконавчих комітетів, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня органів місцевого самоврядування!

Сьогодні на всіх Вас покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан громад, за благополуччя людей, за створення комфортних умов для проживання та розвитку. І, я переконаний, це врешті-решт зробить нашу Україну сильною та заможною, а людям дасть упевненість, що саме ви їхня опора та захист.

Бажаю всім Вам наполегливості, терпимості та здобутків у цій нелегкій, але відповідальній роботі. Міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя, активної громадської позиції. А головне, щоб здійснилися всі Ваші задуми на благо людей!

Особливі слова подяки адресую ветеранам органів самоврядування. Саме вони віддали часточку своєї душі в їх становленні та розвитку. Нехай ваш багаторічний досвід роботи стане часткою плідної роботи для кожного з нас.

Антон Мотрич

голова Бориспільської районної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано