A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Поліція: реєструємо в Бориспільському районі майже по сто викликів на добу

Дата: 30.11.2021 14:44
Кількість переглядів: 324

Упродовж тижня бориспільські правоохоронці зареєстрували 660 подій, що сталися на території п’яти територіальних громад Бориспільського району. А це приблизно 94 виклики за день. Як повідомили в Бориспільському районному управлінні поліції, в період із 20 по 26 листопада 2021 року, найбільше подій зареєстровано в Бориспільській ОТГ461. Також тут сталося 2 пожежі; констатували смерть 40 людей; 2 особи вважаються такими, що зникли безвісти; трапилася 1 ДТП з потерпілими.

 

Ситуація по іншим громадам наступна:

Пристолична ОТГ69/0/3/1/0;

Вороньківська ОТГ47/0/8/0/0;

Гірська ОТГ42/0/0/0/1;

Золочівська ОТГ41/0/2/0/0.

 

 

Щодо стану злочинності, було скоєно 29 злочинів, із яких вісімнадцять розкриті за гарячим слідом. Найбільше – двадцять – по Бориспільській ОТГ. На території Пристоличної та Гірської – по три. Вороньківська – два злочини. Золочівська – один.

Сталося і два важких злочини. Обидва на території Бориспільської громади. Один розкрили, по іншому слідчі працюють.

 

Крім кримінальних злочинів, правоохоронці виявляли і адміністративні правопорушення. Таких зареєстровано 99-ть. Найбільше за кермування автотранспортом, у тому числі в стані алкогольного сп’яніння – 38. За куріння у громадських місцях складено чотирнадцять протоколів. За порушення порядку поводження з вогнепальною, холодною чи пневматичною зброєю – 11. Розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях – 7. Завідомо неправдивий виклик спецслужб – 7. За порушення правил карантину – 5. Вчинення домашнього насильства – 4. Ухилення батьків від виховання дітей – 4. Дрібне хуліганство – 3. Наркотики (для власного вживання) – 1. Порушення правил тримання собак і котів – 1. Порушення правил торгівлі, в тому числі спиртними напоями – 1. Недотримання правил тиші в населених пунктах і громадських місцях – 1.

 

Якщо ви стали свідком злочину та інших правопорушних дій, зателефонуйте в поліцію за номером 102. Тільки наша з вами небайдужість допоможе попередити злочини або розкрити їх за гарячим слідом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано