A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Шановні вчителі та працівники освіти Бориспільського району!

Дата: 01.10.2021 14:23
Кількість переглядів: 193

Від депутатського корпусу та виконавчого апарату районної ради сердечно вітаю вас із професійним святом — Днем працівників освіти!

Це свято, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості. Ця професія найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Невтомною працею свого розуму і серця ви створюєте надійну основу для духовного, соціального та культурного розвитку особистості. 

Діти — майбутнє держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє — молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться.

У день свята щиро дякую вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість.

Бажаю вам, дорогі освітяни, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги. Нехай вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть ретельними, старанними – такими, якими можна пишатися. А в родині нехай запанують щастя і затишок. Здоров'я, любові, достатку і всіх життєвих благ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано