A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Керівники Бориспільського району відвідали Яготинську міську ТГ

Дата: 06.08.2021 14:29
Кількість переглядів: 786

Голова Бориспільської районної ради Антон Мотрич, заступник голови Іван Недогибченко, керуючий справами районної ради Ольга Малишевська з робочим візитом п’ятого серпня поточного року відвідали Яготинську міську ТГ, зустрілися з міським головою Наталією Дзюбою та першим заступником голови, депутатом Бориспільської районної ради Олександром Кудрявським. Це єдина в Бориспільському районі громада, яка об’єднала всі сільські ради колишнього Яготинського району. Вже більше десяти років посаду міського голови обіймає Наталія Дзюба.

Радує те, що, як повідомила очільник громади, йде перевиконання міського бюджету. Та одним з головних завдань є економія бюджетних коштів з метою їх найраціональнішого використання.

Так, нині йде оптимізація навчально-виховних закладів освіти, планується створення трьох міських і однієї сільської опорних загальноосвітніх шкіл. У межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» за ініціативи міського голови та сприяння Київської ОДА на стадії завершення капітальний ремонт Яготинського НВК «Спеціалізована школа – школа І-ІІІ ступенів №2». Вже першого вересня учні зайдуть в повністю оновлену школу, з новою сучасною їдальнею і відповідним обладнанням. До кінця наближається і ремонт Жоравського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)»

Переглядаються і суб’єкти діяльності закладів культури.

Працює громада і над тим, щоб Яготинська ЦРЛ стала опорним медичним закладом.

З метою наповнення бюджету проходить інвентаризація земель та підвищення орендних ставок на землю.

На думку міського голови, по-господарськи виважений підхід до зазначених питань сприятиме вивільненню бюджетних коштів на будівництво доріг, що є найважливішим завданням міської влади.

У місті йде масштабне будівництво заводу по переробці кукурудзи, яке здійснює ТОВ «Укрстарч» групи компаній «Ерідон». Територія об’єкту складає 33 га. А це значить, що невдовзі у місті з’являться нові робочі місця і бюджет поповниться новими фінансовими надходженнями.

У міського голови Наталії Дзюби чимало амбітних планів і віриться, що вони здійсняться. Її мета – заможна, інвестиційно приваблива, комфортна і безпечна для проживання жителів громада.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано