A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ АЕРОПОРТУ СТАРТУЄ 29 ЧЕРВНЯ

Дата: 05.07.2016 16:51
Кількість переглядів: 605

Голосування за нове ім’я для Міжнародного аеропорту «Бориспіль» розпочнеться 29 червня і триватиме до 15 липня. Обиратимуть українці з п’яти варіантів імен: Казимир Малевич, Олег Антонов, Павло Чубинський, Іван Мазепа, Ігор Сікорський. Також передбачено відповідь «залишити без змін».

Проголосувати можна на офіційному сайті Міністерства інфраструктури.

Як повідомили на офіційній сторінці Мінінфраструктури у Facebook, присвоєння імені відомої особистості головному аеропорту країни — загальносвітовий тренд.

«Це — один із додаткових механізмів представлення держави іноземним гостям. Аеропорт — не тільки центр обслуговування авіаперевезень, це — перше враження, яке справляє країна на гостей. Останніми роками «Бориспіль» також став мистецьким майданчиком: на його території відбуваються художні виставки, концерти оркестрів та інші культурні заходи», — йдеться у повідомленні.

Як повідомили у прес-службі, до Міністерства інфраструктури звернулися діячі мистецтва та народні депутати з ідеєю присвоєння Міжнародному аеропорту «Бориспіль» імені видатного українця.

«Міністерство інфраструктури України взяло на себе відповідальність провести інтернет-голосування і визначити, чиє ім’я має бути присвоєно аеропорту «Бориспіль». Наразі ми працюємо над технічною складовою, щоб звести до мінімуму можливість «накручування» голосів», — повідомили у відомстві.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано