A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ДИТСАДОК У ГОРІ РЕМОНТУВАТИМЕ БОРИСПІЛЬСЬКИЙ «БКБМ»: ЦІНА ПИТАННЯ

Дата: 07.04.2020 16:39
Кількість переглядів: 301

Капремонт дитсадка «Берізка» у Горі виконуватиме бориспільське ПрАТ «БКБМ». Відповідну угоду було підписано 3 квітня. Переможця визнано після проведення п’ятої тендерної закупівлі, попередні чотири за різними причинами були скасовані. Про це повідомив Гірський сільський голова Роман Дмитрів.

дитсадок у горі1«Відбулася подія, на яку очікували два роки: нарешті підписано угоду на капітальний ремонт ДНЗ «Берізка»! Виконавець робіт – бориспільське ПрАТ «БКБМ», – написав Дмитрів 3 квітня на своїй сторінці у Facebook.

Сільський голова зауважив, що в першочерговому бюджеті було передбачено 1,8 млн грн на капітальний ремонт садочка. На внутрішні роботи, відповідно до кошторису, необхідно 3,9 млн грн.

«На позачерговій сесії я вже звертався до депутатів з пропозицію щодо виділення коштів у розмірі, необхідному для виконання робіт по капітальному ремонту.

…Мною та директором компанії-виконавця робіт Ігорем Шалімовим попередньо було проговорено про основні завдання з ремонту. Та, як і обіцяв громаді, після підписання угоди планую зібрати депутатів, щоб спільно визначитись з обсягом робіт», – написав Дмитрів.

Зважаючи на впроваджені карантинні заходи, сільський голова запропонував влаштувати зустріч за участі голів депутатських груп, директора ДНЗ «Берізка» Ніни Коваль, представника компанії виконавця та начальника управління гуманітарного розвитку БРДА Миколи Каськіва.

«Ця зустріч необхідна для визначення обсягу робіт. Сподіваюсь, що депутати підтримають мою пропозицію щодо виділення коштів на виконання всіх необхідних робіт…

Якщо раніше ми розраховували на додаткове фінансування з обласного бюджету, то зараз, враховуючи те, що економіка наразі в умовах всесвітньої пандемії, маємо розраховувати лише на власні можливості», – зауважив сільський голова.

Також Дмитрів повідомив, що будівництво нової школи триває, виконання робіт поки йде за планом. Роботи з благоустрою також відбуваються вчасно. Додатково виконуються заходи з дезінфекції.

Водночас він подякував депутатам, що, незважаючи на ті умови, в яких зараз перебуває вся країна, робота в селі проводиться.

Довідка:

ДНЗ «Берізка» було відкрито у 1985 році з розрахунку на 120 дітей. На даний момент в садочку навчається 198 дітей. За весь час роботи проводились лише ремонтні роботи по усуненню нагальних проблем. За умовами угоди, виконавець має розпочати роботи через 5 днів після підписання угоди.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано