A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЧЕРЕЗ КОРОНАВІРУС ВЖЕ 1547 УЧНІВ НАВЧАЮТЬСЯ ДИСТАНЦІЙНО

Дата: 08.09.2020 15:09
Кількість переглядів: 786

14 закладів середньої освіти Київської області повністю або частково переведені на дистанційне навчання через захворювання на коронавірус учнів та вчителів. Всього на сьогодні, 7 вересня, он-лайн  навчаються 1547 дітей.

«Васильківські школи №1 та №2, Застугнянська ЗОШ й Ірпінська ЗОШ № 15 повністю переведені на дистанційну форму навчання. Там, на жаль, захворіли вчителі, які контактували з колегами та дітьми. Педагогам зроблено тестування, в школах провели дезінфекцію приміщень, наразі встановлено карантин. Ще 3 класи навчаються дистанційно в Пісківському НВО, Бучанській СЗОШ №5 та Богуславське НВО “ЗОШ І-ІІІ ст 3 – гімназія», – розповів голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Крім того, на самоізоляції перебувають ряд дітей, вчителів та інших працівників сфери освіти, які мають підтверджене захворювання на коронавірус та не контактували з однокласниками та колегами.

«Вкотре прошу всіх мешканців Київщини бути обачними, користуватися засобами безпеки, та не наражати на небезпеку себе, близьких, особливо вразливі категорії людей: з важкими хронічними хворобами, людей літнього віку, вони переносять захворювання особливо важко. Тож маємо поважити оточуючих й берегти своє здоров‘я», – підкреслив очільник Київщини Василь Володін.

Повідомляє пресслужба КОДА.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано