A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Дата: 06.12.2018 14:51
Кількість переглядів: 427

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування - державним святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства, бо ж без місцевого самоврядування неможливо уявити собі демократичну, незалежну державу. Саме його органи забезпечують реальну участь людей у розв'язані життєвоважливих проблем, налагоджують зв'язки між громадянами та їх об'єднаннями, створюють умови для безконфліктної реалізації суспільних та приватних інтересів. Державна влада ніколи не стане ефективною, якщо не буде оптимально організованою на місцях.

 

День місцевого самоврядування - це не лише свято народних обранців, тих, хто трудиться в органах місцевої влади, а й всієї районної громади, виборців, які вболівають за розвиток своїх сіл. Саме органи місцевого самоврядування можна по праву назвати владою, яка найближча до людей. Тільки така влада і є справді народною, владою не над суспільством, а легітимною владою самого суспільства для суспільства і в його інтересах. Саме через органи самоврядування, громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади. І якщо покращення місцевого самоврядування стимулюватиме економічний розвиток територій, то можна буде очікувати появи справді нової України, яка стане зразком для сусідніх держав.

 

Наш  Бориспільський район самодостатній. Такою ж самодостатньою є кожна з двадцяти сільських рад, які очолюють досвідчені сільські голови. Позитивні зрушення в соціально-економічному і культурному розвитку району - це реальні здобутки, це – відчутні  зміни, які відбуваються на наших очах. Незважаючи на складні політичну та економічну ситуацію в державі, Бориспільський район впевнено тримається на першій сходинці серед районів Київщини. Наразі всі господарства району працюють стабільно, а значить наповнюється бюджет району, розвивається місцевий бізнес, створюються нові робочі місця, залучаються інвестиції, будується житло, оновлюються населені пункти, розвивається їх інфраструктура.

 

Сьогодні Україну будує кожен із нас своїми вчинками, працею і системою цінностей. Про це варто пам'ятати усім, хто має право вибору до місцевих рад. Тим, кого громади уже удостоїли  шансу бути владою, важливо розуміти всю величину відповідальності не тільки за сьогоднішній день, а й за майбутнє. Бажаємо усім керівникам,  депутатам місцевих рад та працівникам місцевого самоврядування бути гідними довіри своїх громад, працювати в напрямку економічного розвитку територій, аби вони були комфортними для проживання. Виконуйте свою роботу чесно та відповідально, ставте перед собою амбітні завдання, не бійтеся перешкод, не чекайте лояльності і високих оцінок своєї роботи. Віримо, що курс на децентралізацію, буде по-справжньому реалізований.  Адже потужне місцеве самоврядування – це не втрата чиїхось позицій, а гарантія  розвинутої країни з цивілізованими традиціями.

 

Висловлюємо  вдячність депутатам місцевих рад, сільським головам, усім працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим.

     Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали кращі роки свого життя в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою наполегливої, копіткої  роботи кожного з нас.

Сердечно бажаємо усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю Бориспільщини міцного здоров`я, миру,  достатку й благополуччя. 

  Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам  сили та наснаги!

 І не забувайте, що ніхто нам не збудує держави, коли ми самі собі її не збудуємо і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не захочемо бути. Будуймо державу власним розумом і українським серцем. Слава Україні! Героям слава!

Голова Бориспільської районної державної адміністрації Олександр ТУРЕНКО

Голова Бориспільської районної ради Владислав БАЙЧАС

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано