A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

МАУ ПРИВЕЗЛА В УКРАЇНУ 203 ПАСАЖИРИ І ПРИЗУПИНИЛА ПОВІТРЯНЕ СПОЛУЧЕННЯ З КИТАЄМ

Дата: 05.02.2020 14:41
Кількість переглядів: 312

4 лютого до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» прибув літак з міста Санья, на борту якого до України прибуло 203 пасажири. Про це компанія «Міжнародні авіалінії України» повідомила на своїй сторінці в Facebook.

В МАУ наголосили, що авіакомпанія дотримується рекомендацій МОЗ, ВООЗ, Центрів з контролю та профілактики захворювань у США та Федеральної авіаційної адміністрації США щодо вживання заходів для нерозповсюдження коронавірусу.

«Одразу після прибуття рейсу до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» лікар санітарно-карантинного пункту Міністерства охорони здоров’я здійснив обов’язковий огляд пасажирів і екіпажу. На повітряному судні проведене поглиблене прибирання, що включає дезінфекцію салону, кабіни пілотів, туалетних кімнат, всіх ніш і багажних відсіків, контейнерів для багажу. Інвентар, використаний для обслуговування пасажирів, і формений одяг членів екіпажу буде утилізовано», – йдеться у повідомленні.

Загалом, після спалаху епідемії коронавірусу рейсами МАУ додому повернулися 457 пасажирів.

ЦЕ ПОКИ НЕ ПАНДЕМІЯ. Керівник підрозділу пандемічних і епідемічних хвороб Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Сільві Бріан заявила, що поширення коронавірусу поки не досягло такого рівня, щоб можна було говорити про початок пандемії. Про це вона заявила у вівторок, повідомляє BBC. Водночас, вона висловила сподівання, що світ зможе «позбавитися цього вірусу» і додала, що нині дуже важливо боротися з безпідставними чутками, які поширюються у зв’язку з вірусом.

5cfa44ab1633b


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано