A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Геннадій Зубко розповів, за рахунок чого можуть збільшитися місцеві бюджети

Дата: 25.09.2018 14:39
Кількість переглядів: 415

Незалежно від місця юридичної реєстрації підприємств або його структурних підрозділів податок з доходів фізичних осіб має сплачуватися за фактичним місцем роботи – в місцеві бюджети громад. Це є наше спільне рішення з Асоціацією міст України, яке ми будемо підтримувати на рівні Уряду. Про це сказав Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко під час форуму представників місцевого самоврядування «День діалогу з владою» у Тернополі.

«Нам необхідно працювати над збільшенням надходжень до місцевих бюджетів. Хочу запевнити, що у проекті Держбюджету-2019 збережені усі надходження, які спрямовувались до місцевих бюджетів. Додатково ми запроваджуємо ряд новацій – 5% ренти за видобуток корисних копалин, надходження ПДФО від доходів за здавання фізичними особами в оренду земельних ділянок або паїв податковим агентом, збереження зарахування 13,44% акцизного податку з пального до місцевих бюджетів», – зазначив Геннадій Зубко.

Віце-прем’єр-міністр виступив і за передачу повноважень по землі на місця. «Це дозволить збільшити надходження і управляти громадами, податками і фінансами. Я за те, щоб передати якнайбільше повноважень, які громади можуть взяти і виконувати, щоб покращити життя людей на місцях!» – підкреслив Геннадій Зубко.

Урядовий портал


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано