A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Випускники ДНЗ “Берізка” висадили зелені насадження в парку “Ошитківський”

Дата: 02.06.2020 14:32
Кількість переглядів: 579

Минулого року вихованцями Гірського ДНЗ «Берізка» та їх батьками була започаткована традиція висаджувати дерева та кущі на згадку про випуск на території парку «Ошитківський». Цього року до Романа Дмитріва, Гірського сільського голови, звернулась Альона Скіченко з проханням допомогти продовжити цю чудову традицію.

В парк «Ошитківський» було запрошено представника компанії, яка спеціалізується на вирощуванні декоративних насаджень та на ландшафтному дизайні, з проханням надати відповідні поради.

На позачергову сесію було винесене питання про виділення коштів на придбання зелених насаджень, яке отримало підтримку серед депутатів.

Тож сьогодні, в День захисту дітей, випускники садочка з батьками, школярі та працівники ДНЗ « Берізка» та КП «Горянин» разом висадили зелені насадження. Для вихованців садочка та їх батьків ця подія особлива ще й тим, що через карантин скасовані всі заходи, приурочені до випусків, тож сьогоднішній день буде нагадувати їм про роки, проведені в дошкільному закладі , а посаджені рослини милувати око відвідувачів парку.

Від імені сільського голови дякуємо Альоні Скіченко за продовження прекрасної традиції,  всім учасникам за допомогу у висадженні насаджень та Тетяні Шиян за фото.

Випускники ДНЗ "Берізка" висадили зелені насадження в парку "Ошитківський"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано