A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Микола Стариченко: "Щиро дякую землякам, які в різні роки розбудовували і нині розвивають рідну Київщину"

Дата: 27.02.2020 14:26
Кількість переглядів: 345

Шановні земляки! Сьогодні виповнюється 88 років з дня заснування  Київської області. Саме 27 лютого 1932 року на цій прадавній та водночас молодій землі було створено нову адміністративну одиницю. Хоча Київщина тисячі років тому вже була центром розвитку слов’янських культур, осередком духовності та процвітання  держави.

На жаль, доля не завжди ставилася прихильно до працьовитих та волелюбних людей нашого краю. Мільйони життів було загублено в роки жахливих голодоморів, Другої світової війни, коли на боротьбу з ворогом стали найкращі сини та доньки, які поклали своє життя за рідну Батьківщину.

Серйозним випробуванням для області стала й аварія на Чорнобильській атомній станції. Адже Київщина чи не найбільше потерпіла від її наслідків.

І сьогодні наші земляки перебувають у перших лавах захисників рідної  України. Учасники бойових дій на сході держави вписали яскраві сторінки мужності та героїзму в новітню історію держави.

Світла пам'ять усім, хто віддав своє життя за Україну...

Щиро дякую  землякам, які в різні роки розбудовували і нині розвивають  рідну Київщину. Бажаю нашій дружній громаді миру та процвітання, а кожному мешканцю області -  здоров’я, щастя та добра! Нових вам звершень на благо рідного краю та благословенної України!

З повагою

голова  Київської обласної ради                                            Микола Стариченко


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано