A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ КОДА ОЛЕГ ТОРКУНОВ ПОЯСНИВ, ЯК ПРОХОДИТИМУТЬ ВИБОРИ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

Дата: 22.10.2020 14:22
Кількість переглядів: 468

Цієї неділі, 25 жовтня, в Україні відбудуться вибори в обласні, районні та місцеві ради. Як вони проходитимуть в умовах поширення карантину, проінформував заступник голови Київської обласної державної адміністрації Олег Торкунов.

«На Київщині на коронавірус захворіли 12924 жителів. Кількість інфікованих продовжує невпинно зростати. Крайніми днями в області щоденно реєструється понад дві сотні нових випадків захворювань на COVID-19. При цьому Васильків і весь Бориспільський район знаходяться у «червоній» зоні через високий рівень епідемічної небезпеки. Тож під час голосування жителі Київщини повинні максимально ретельно дотримуватись усіх протиепідемічних норм», – наголосив Олег Торкунов.

Посадовець зауважив, що при вході на дільницю кожен повинен пройти температурний скринінг, тож виборцям насамперед слід звернути увагу на стан власного здоров’я.

Із собою виборцям обов’язково слід мати не лише паспорт, а й захисну маску. При цьому засоби захисту можна знімати під час перебування на дільниці лише на прохання членів виборчої комісії для підтвердження особи. Рекомендовано прийти до виборчої дільниці із своєю ручкою.

«На дільницях будуть встановлені контейнери з антисептиками, тож обов’язково скористайтесь ними для обробки рук. Дотримуйтесь соціальної дистанції та зважайте на розмітку на підлозі. Пам’ятайте, що на дільниці одночасно може перебувати не більше трьох осіб. Дітей краще залишити вдома, щоб не наражати на небезпеку», – зазначив заступник голови ОДА.

Утилізувати використані захисні засоби можна буде в спеціально встановлені контейнери при виході з дільниці.

Додатково Олег Торкунов звернувся до жителів Київщини, які перебувають на амбулаторному лікуванні.

«Для участі у виборчому процесі інфікованим, які перебувають вдома, слід подати не пізніше 20:00 23 жовтня заяву й додати до неї виписку з амбулаторії медичної карти (форма № 027/о). Для цього слід звернутися до сімейного лікаря», – пояснив Олег Торкунов і ще раз закликав жителів Київщини бути свідомими й берегти своє здоров’я.

коронавірус_респіратор


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано