A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Владислав Байчас взяв участь у засіданні колегії РДА

Дата: 25.10.2016 14:10
Кількість переглядів: 594

У понеділок відбулося чергове засідання колегії РДА. Проводив засідання Дмитро Воронін, голова райдержадміністрації. У роботі колегії взяли участь Владислав Байчас, голова райради, його заступник Іван Недогибченко, перший заступник голови РДА Володимир Солдатенко, заступник голови РДА Роман Шуменко, сільські голови, керівники управлінь та відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації.

 

На засіданні мова йшла   про підготовку тваринницьких приміщень для утримання сільськогосподарських тварин в осінньо-зимовий період 2016-2017 років; підсумки роботи  Бориспільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області за 9 місяців 2016 року; підсумки звернень громадян, що надійшли до райдержадміністрації за  ІІІ квартал 2016 року;виконання актів Президента України, Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, обласної державної адміністрації, власних рішень.


 

До зими готові

Підводячи підсумки роботи сільськогосподарських підприємств Бориспільського району станом на  1 жовтня, в.о. начальника управління агропромислового розвитку О. Овсюхно наголосив, що ситуація в молочній галузі району суттєво покращилась, спостерігаються позитивні результати як у нарощуванні поголів’я ВРХ, так і  у виробництві молока, молочної продукції та м’яса. Поголів’я  ВРХ становить    4054 голів, корів 1245 голови , свиней 1656, птиці 2255651 голів, валове виробництво молока 55116 цнт, надій на корову 4690 кг, на 1000кг більше проти минулого року. Збільшилась реалізація м’яса всіх видів в забійній вазі на  11091 цнт, яєць  на 22 млн.штук більше до минулого року.

До негативних факторів, які мають  місце в поточному році слід віднести вивіз у Житомирську область Радомишський район ТОВ «Агро – Цвіт 2012» 500 голів ВРХ, в тому числі 197 голів корів без дозволу Управління держпродспоживслужби у Бориспільському районі, що привело  до  скорочення поголів’я ВРХ в районі. 

Наразі в районі вирощуванням ВРХ та виробництвом молока та м’яса займаються шість господарств: ДП Чайка, ПРО ПГ Свято – Успенської  Києво – Печерської Лаври, ТОВ «Лагуна плюс», ФГ «Парубоче»,ТОВ «Чорнобайпродсервіс».

Виробництво м’яса птиці та яєць в районі сконцентроване на базі СТОВ

«Старинська  п/ф».

Усі підприємства повністю забезпечені  кормами якість яких підтверджена лабораторією ветеринарної  медицини. Заготовлено сіна – 1,8 тис.т. сінажу – 8,3 тис.т, силосу 9,3тис.т, соломи 10,5тис.т, концкормів 28,088тис.т  На фермах проводяться ремонти для підготовки приміщень до зими.


 


 

Виплата пенсій проводиться своєчасно

О. Чулков, начальник Бориспільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України. Повідомив, що  на обліку в управлінні перебуває 30761 пенсіонерів.

На сьогодні середній розмір пенсійної виплати в сільській місцевості складає 1698,92 грн.

Із загального числа пенсіонерів 6795 працюючих пенсіонерів. Одержують пенсію нижче прожиткового мінімуму 1604 осіб, у розмірі прожиткового мінімуму 673 осіб, вище прожиткового мінімуму 28484 осіб, що становить 95,60% від загальної кількості одержувачів пенсій. Виплата пенсій проводиться своєчасно, відповідно до встановлених графіків( з 4 по 25 число). Місячна потреба коштів на виплату пенсій 57 765,8 тис.грн. Найбільші боржники: ТОВ «Агрофірма «Сошників»- борг по пільгових пенсіях -   279,9тис.грн., СВК «Любарці» -168,6тис.грн., КСП «Вишеньківське» – 128,2тис.грн.,  ТОВ «Ревне»  – 62,4  тис.грн., ПАТ АК «Аеросвіт» -156,6 тис.грн.  ТОВ «Агрофірма «Гора»  – 25,9 тис.грн. Вся сума заборгованості охоплена заходами впливу. Разом з тим перераховані підприємства не ведуть діяльності, перебувають на стадії припинення або не знаходяться за місцем реєстрації.


 


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування