A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Шановні працівники сільського господарства Бориспільщини!

Дата: 18.11.2016 14:10
Кількість переглядів: 606

Сердечно вітаємо вас із професійним святом! Відзначення Дня працівників сільського господарства — це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

 

 

 

 

З давніх-давен  Бориспільщина  славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наш район був і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Це свято воістину всенародне, адже від результатів вашої діяльності значною мірою залежить здоров’я, добробут і процвітання району, області, України.

Висловлюємо глибоку подяку хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва Бориспільщини. У вагомому зерновому ужинку Київщини є і ваш коровай. Ваша робота нелегка, але дуже важлива. Адже Україна живе і працює завдяки невтомним трудівникам, які постійно дбають про землю.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання. Хай ваші родини живуть під мирним небом у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Голова Бориспільської районної ради

Владислав БАЙЧАС

Голова Бориспільської районної держадміністрації

Дмитро ВОРОНІН


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано