A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новорічний подарунок Гнідинській школі

Дата: 17.01.2017 14:05
Кількість переглядів: 572

Снігові заметілі, на які так багатий січень 2017 року, стали неабияким випробовуванням для новозбудованого накриття над вхідною групою Гнідинської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика. Кошти на його зведення були виділені 11 сесією Гнідинської сільської ради VII скликання. Депутатський корпус з розумінням відгукнувся на клопотання дирекції школи щодо будівництва цієї конструкції, бо вона мала захистити капітально відремонтований влітку ганок та збудований тоді ж пандус від руйнівного впливу сезонних атмосферних явищ.
 

 

 

Спочатку довелося вирішити низку фінансових проблем, які завжди виникають, коли справа стосується бюджетних коштів.
Потім черга дійшла до оформлення необхідної документації, потрібної для початку робіт. Її вкотре допоміг виготовити директор ПП «Інтеграл-Полюс» Сергій Миколайович Кулик. Він же взяв на себе і обов’язки щодо здійснення технічного нагляду за будівництвом. І нарешті шостого грудня ганок школи перетворився на будівельний майданчик, де господарювали професіонали із ТОВ «Трест Бориспільсільбуд». Бригадир Анатолій Кузьмич Бойправ власним прикладом надихав колег на сумлінну роботу. Щоранку, перед початком роботи, він проводив інструктаж підлеглих з техніки безпеки (в школі ж тривав навчальний процес!), нагадував їм графік будівництва, а потім звітував дирекції школи про зроблене за минулий день та повідомляв план на день нинішній.
А скільки металевих конструкцій на землі і над нею зварив Олександр Вікторович Ратушний! Монтаж каркасу накриття, карнизів, покрівлі з профільних металевих листів, парапетів, облаштування підвісних жолобів, ринв, встановлення світильників для світлодіодних ламп – це добросовісна робота того ж таки пана Олександра та Геннадія Володимировича Мороза, Сергія Васильовича Кузьменка, Олександра Васильовича Мартинова, В’ячеслава Миколайовича Сінякова, Олександра Васильовича Рябого, Талі Джумайовича Курбандурдієва, Олександра Івановича Маценка. Фарбуючи навісний каркас, Оксана Володимирівна Макаренко та Оксана Юріївна Кириленко демонстрували вправність на рівні повітряних гімнасток.
Як і під час капітального ремонту вхідної групи до школи не один раз навідувались директор ТОВ «Трест Бориспільсільбуд» Олександр Іванович Сич та Гнідинський сільський голова Олександр Йосипович Лазаренко. Вочевидь керівники турбувались про належну якість робіт на важливому будівельному об’єкті. Вони разом із дирекцією школи обговорювали кожну деталь проекту, щоб спеціальне накриття надійно захистило оновлені сходи та гармоніювало із уже існуючими елементами шкільної будівлі. Зазначимо, що це вдалося і головному інженеру проекту Дмитру Олександровичу Сичу, і його проектній групі, і, звичайно ж, будівельникам.
Напередодні новорічних свят побудову накриття було завершено і Дід Мороз разом із гнідинською шкільною родиною подякував кожному будівельнику

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано