A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

У районі вітали кращих освітян

Дата: 04.10.2018 13:57
Кількість переглядів: 541

Напередодні освітянського свята Іванківський будинок культури зібрав кращих педагогів району. Традиційно збираються освітяни разом, а на їхню адресу звучать найтепліші та найщиріші вітання, вручаються нагороди і подарунки. Вітали велику освітянську родину керівники району  - Владислав Байчас, голова районної ради, його заступник Іван Недогибченко, Сергій Білецький, заступник голови РДА, Микола Каськів, начальник управління гуманітарного розвитку, Світлана Сьомак, голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки Бориспільщини. Керівники району запевнили, що професія вчителя завжди була шанованою у суспільстві, а його праця - надважлива для держави, тому влада в цей нелегкий час робить все можливе, аби гідно оцінити роботу освітян, аби умови їхньої праці  були достойними. Адже хто, як не наші вчителі,  тримають високо освітянську  планку на теренах області, держави, повинні мати стимул і бажання працювати.

А за працю і шана – це і міністерські нагороди, Департаменту освіти і науки КОДА, районні Почесні грамоти, Комунального обласного закладу «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини», Київської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, районні педагогічні премії.

Подякою Міністерства освіти і науки України відзначили Людмилу Карпенко з Щасливого, Подякою обласної ради – Ларису Кравцову, директорку Кучаківської школи, та Валентину Мудровську, методиста районного методкабінету. Почесною грамотою Департаменту освіти і науки КОДА нагородили Валентину Макаренко, методиста районного методкабінету, подякою Департаменту відзначили Віталіну Кириченко з Процева, а також ветеранів педагогічної праці – Софію Ковальчук з Воронькова, Марію Гусинець з Глибокого.

Нагрудного знаку «За заслуги перед громадою Бориспільщини» удостоєна Валентина Іващенко, завідувачка ДНЗ «Ромашка» з Щасливого.

Гучними оплесками вітали цьогорічних лауреатів районних премій. Лауреатом районної  премії імені Івана Сулими став Микола Каськів, начальник управління гуманітарного розвитку РДА.

Аби свято запам’яталося надовго,  творчий колектив Київського академічного обласного музично-драматичного театру імені Саксаганського подарував українську комедію «Сватання на Гончарівці».

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано