A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

до бюджету 651,2 млн. грн. податку на додану вартість

Дата: 17.01.2017 13:52
Кількість переглядів: 525

Протягом другого півріччя Броварською ОДПІ забезпечено мобілізацію до бюджету 651,2 млн. грн. податку на додану вартість

Разом з цим, платниками-юридичними особами заявлено до бюджетного відшкодування на розрахунковий рахунок ПДВ в сумі 77,8 млн. грн.,          з  них 43,8 млн. грн. вже відшкодовано. Зокрема, 8 платникам-юридичним особам, які відповідають критеріям автоматичного відшкодування ПДВ, відшкодовано 4,1  млн. грн. податку.

У рамках забезпечення механізму проведення розрахунків з бюджетом із застосуванням рахунків у системі електронного адміністрування податку на додану вартість, протягом другого півріччя 2016 року платникам податків відкрито 1253 рахунки. З них 1227 - юридичним особам, 26 - фізичним особам-підприємцям. Також працівниками Броварської ОДПІ здійснюється постійний моніторинг податкових накладних та розрахунків коригування кількісних і вартісних показників до податкових накладних згідно з порядком електронного адміністрування податку на додану вартість.

Працівниками  оперативного управління Броварської ОДПІ було виявлено           5 фактів подачі незаконної заяви на відшкодування ПДВ на загальну суму              53,4 млн. грн. За наслідками яких, було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст.191 Кримінального Кодексу України. Водночас виявлено 4 факти незаконного формування податкового кредиту з ПДВ. По даним фактам внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст.212 Кримінального Кодексу України.

Броварська ОДПІ
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано